6.8.06

Grenserittet


Grenserittet er et 80 km langt terrengritt som går fra Strømstad og ender på Fredriksten festning i Halden. Perfekt ritt for den som ønsker å kombinere grensehandel med oppkjøring til Birken. Løypa må sies å være en skikkelig jobbeløype, med en del tekniske partier og vonde traktorveier. Varmen(30 grader) gjorde heller ikke rittet til "a walk in the park", men så profilerer jo arrangøren rittet med "Blod,svette og tårer" så hardt skal det være.

3 mann var i kledd Team Wintergames drakta og dette var Rune Andre Bjørnerud, Øyvind Hasli og Øyvind Olstad. Alle sammen i M 20-24. Rune kjørte meget sterkt og ble klokka inn på 2:48:48 noe som holdt til en sterk 18.plass. Hasli kjørte på 3:02:35 som også må sies å være en god tid. Undertegnede kjørte på 3:12:13 og er bra fornøyd med det, pers ble det også.
Resultater: www.grenserittet.com

Hva sier Eina kara om rittet?

Om ikke lenge er det klart for årets høydepunkt for Team Wintergames, Birkebeinerrittet. Eivind Opshal og jeg har jobbet i det skjulte med å få på plass et støtteapparat på linje med Team Høydahl sitt. Vi kan melde om at det vil bli langet maxim gel og drikke av to lekre damer ikledd Team Trøya på på Elgåsen/Storåsen området.

Hold Høyre!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home